Hirdetés
Hirdetés
Szolgáltatások
Termékleírás Nyomtatás
2009. június 29. hétfő, 05:35

Termék

Szolgáltatások

Termékek részletes leírása, felhasználási feltételek

DIÁK ÉS NYUGDÍJAS

Diák és nyugdíjas kedvezmények

Diák kedvezményre jogosult: aki érvényes, fényképes diákigazolvánnyal rendelkezik és nem töltötte be a 24. életévét. Nyugdíjas kedvezményre jogosult: aki elérte a nyugdíjkor határt és azt igazolvánnyal igazolni tudja.Továbbiakban közalkalmazottak,állami tisztviselők, hivatásos állomány tagjai ,kormánytisztviselők vehetik igénybe .

V.I.P.

V.I.P. kedvezmények

V.I.P. kedvezmény igénybevételére jogosult: aki 1 éven át folyamatosan, fitness bérletet vásárol. 

SZAUNA

Szaunahasználat

(A szolgáltatás igénybevétele esetén kérjük, hogy 1 órával korábban jelezze szándékát!)

A finn száraz szauna 85 Co , egyszerre max. 4 fő használhatja. Törölköző, fürdőruha, papucs használata kötelező. Frissítő zuhany, levegőfürdőzés szauna használat előtt és után javasolt. Magas vérnyomás, terhesség, bőrbetegségek esetén ne használja. Mindenki saját felelősségére veheti igénybe!

SZOLÁRIUM

Szoláriumhasználat

Nagy teljesítményű turbó szolárium, javasolt felhasználási idő 5 perc. A túlzott szoláriumozás leégéshez vezethet. Használat előtt a smink, ékszerek eltávolítása ajánlott. Bizonyos bőrbetegségek esetén a használat nem javasolt, kérjük konzultáljon orvosával.  Mindenki saját felelősségére használhatja!

A1 NAPIJEGY

Napijegy

A cardio és a fitness gépek használatára jogosít, egyszeri belépésre, időkorlát nélkül felhasználható nyitvatartási időn belül.

C1 NAPIJEGY

Napijegy szauna

A cardio és a fitness gépek valamint a szauna használatára jogosít, egyszeri belépésre, időkorlát nélkül felhasználható nyitvatartási időn belül, a törölköző használata ingyenes.

A2  BÉRLET

10 alkalmas

A cardio és a fitness gépek használatára jogosíta nyitvatartási időn belül, felhasználási ideje 60 nap, amely 10 alkalmat foglal magába.

A3 BÉRLET

Időszakos

A cardio és a fitness gépek használatára jogosít kizárólag 11.00 és 15.00 óra között. Időkeret túllépése esetén minden megkezdett ¼ óra után 100 ft felszámításra kerül. Felhasználási ideje:30 nap.

A4 BÉRLET

Havi

A cardio és a fitness gépek használatára jogosít a nyitvatartási időn belül. Szauna használat 800 ft/alkalom kedvezményes áron vehető igénybe. Felhasználási ideje: 30 nap.

D1 JUNIOR BÉRLET

Havi

A cardio és a fitness gépek használatára jogosít a nyitvatartási időn belül. Szauna használat 800 ft/alkalom kedvezményes áron vehető igénybe. Felhasználási ideje: 30 nap.

Felhasználásra jogosultak: kizárólag 14-18 év között, érvényes diák igazolvány felmutatásával.

D2 PÁROS BÉRLET

Havi

 Kettő tetszőleges személy vásárolja a bérletet azonos időpontban. Egy bérlet így kettő főre érvényes. Felhasználási ideje: 30 nap.

       D3 FAMILY BÉRLET                Havi

 

Cardio és fitness gépek használata, családtagoknak azonos lakcím bejelentés esetén! Felhasználási ideje: 30 nap.

 
Értékmegőrző Nyomtatás
2009. június 29. hétfő, 05:02

Értéktárgyait, pénzét értékmegörzőnkben leadhatja, a teremben, öltözőben hagyott tárgyakért felelőséget nem tudunk vállalni.

 
Táplálékkiegészítők Nyomtatás
2009. június 29. hétfő, 05:02

BIOTECH és SCITEC NUTRITION  temékeit forgalmazzuk, nagy választékban kaphatóak üzletünkben, illetve megrendelésre rövid határidőn belül leszállítjuk. Teljes körű árkatalógusból választhat megfelelő táplálékkiegészitőket.

 

 

 
Büfé Nyomtatás
2009. június 29. hétfő, 05:01

Táplálékkiegészítők, hideg üdítők, izotóniás italok, energiaitalok, csokoládék, energia csokik nagy választékban kaphatók, valamint kávé,cappuccino, forró csoki.

 
Szauna Nyomtatás
2009. június 29. hétfő, 05:00

Szauna jelentősége: A test és a lélek ápolásának módszere, lazítja izomzatunkat, javítja közérzetünket, kiválnak börünkben a felgyülemlett szennyezősdések. Serkenti bőrünk hámsejtjeinek újraképződését. Fokozza testünk edzettségét, szervezetünk betegségekkel szembeni ellenállóképességét, főleg megfázásos légúti fertőzésekkel, betegségekkel szemben. Edzi a szivet és stabilizálja a vérkeringést. Fokozza a hormonképződést!

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 2
Hirdetés